Järjestäjä Tampereen pianoseura

TAMPEREEN PIANOSEURA RY

 

on perustettu vuonna 2015. Yhdistys vaalii ja edistää pianonsoiton esittämistä ja opetusta Tampereella, Pirkanmaalla ja valtakunnallisesti. Yhdistyksen tavoitteena on tukea lasten ja nuorten pianonsoiton harrastusta ja opiskelua, elävöittää alueen konserttitarjontaa piano- ja pianokamarimusiikin konsertein sekä lisätä alueen pianomusiikin ammattilaisten, opiskelijoiden ja ystävien yhteisöllisyyttä.

 

Tampereen Pianoseura on järjestänyt Tampereen pianoleiriä säännöllisesti vuodesta 2016 lähtien. Mestarikursseja, konsertteja, katselmuksia ja alueellisen pianokilpailun (2018 ja 2020) sisältävää Pirkanmaan pianofestivaalia on toteutettu vuosittain vuodesta 2016. Konserttisarjaa nuorille muusikoille Tampereen Raatihuoneella järjestettiin 2015–2018.

 

Valtakunnallisen Tampereen pianokilpailun Tampereen Pianoseura järjesti ensimmäistä kertaa vuonna 2017.

 

Vuonna 2021 Pianoseurassa on kuutisenkymmentä jäsentä. Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat Kirsimarja Kiviruusu (puheenjohtaja), Annika Hautamäki-Hänninen, Lotta Penttilä ja Tuomas Salokangas. He muodostavat myös Tampereen pianokilpailun kilpailutoimikunnan.

 

Tervetuloa mukaan Tampereen Pianoseuran toimintaan ja vieraaksi tapahtumiimme! Myös kannatus- tai yhteisöjäseneksi on mahdollista liittyä.

 

 

Etusivu

pianoseura@gmail.com

puh. 040 762 3665