Tietoa kilpailupaikoista

Kilpailupaikat

pyynikkisali
Tampereen Musiikkiakatemian Pyynikkisali (F.E. Sillanpään katu 9, 33230 Tampere) – kuva: Ville Hautakangas
Tampere-talon Iso sali - kuva: Ville Hautakangas
Tampere-talon Iso sali (Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere) – kuva: Ville Hautakangas

Saavutettavuus

Tampereen rautatieasemalta Tampereen Musiikkiakatemialle (F. E. Sillanpään katu 9, Pyynikintorin laidalla) on matkaa kävellen noin 1,8 kilometriä.

Tampere-talo (Yliopistonkatu 55) on rautatieasemalta noin 600 metrin kävelymatkan päässä.

Bussiyhteydet rautatieasemalta Tampereen Musiikkiakatemialle

  • linjat 2, 6, 8, 17, 20, 28A, 28B, 28C, 29, 29K, 42, 42K, 80, 90M, 90T Rautatieaseman pysäkeiltä (Rautatieasema A, Rautatieasema B, Stockmannin edessä) Pyynikintorille
  • Pyynikintorilla joko torilta (linjat 2, 6, 42, 42K, 90, 90M, 90T) tai torin reunasta Pirkankadulta (linjat 8, 17, 20, 28A, 28B, 28C, 29, 29K, 80) rautatieasemalle

PYSÄKÖINTI

Tampereen Musiikkiakatemia

Otattehan huomioon, että Tampereen Musiikkiakatemian ympäristössä on vain rajatusti pysäköintipaikkoja. Pysäköinti on ilmaista taloa ympäröivillä kaduilla: F. E. Sillanpään kadulla, Ammattikoulunkadulla ja Kisakentänkadulla. Ilmaisia, osittain aikarajattuja pysäköintipaikkoja on myös Pyynikintorilla (itse torilla ja toria reunustavilla kaduilla) sekä Heinätorilla (ravintola Heinätorin takana).

Tampere-talo

http://www.tampere-talo.fi/pysakointi

ESTEETTÖMYYS

Tampereen Musiikkiakatemia

Tampereen Musiikkiakatemian ensimmäisen kerroksen aulatiloissa pääsee liikkumaan esteettömästi. Talossa on esteettömät WC-tilat. Pyynikkisaliin pääsee hissillä. Pyynikkisalissa ei valitettavasti ole pyörätuolipaikkoja kilpailun aikana. Talon eteen voi pysähtyä autolla.

Otattehan esteettömyyspalveluita tarvitessanne joka tapauksessa ennakkoon yhteyttä Tampereen konservatorion vahtimestareihin: vahtimestarit(AT)tampereenkonservatorio.fi tai p. 050 311 9586.
Esteettömyyspalveluita tarvitsevan henkilökohtaisen avustajan sisäänpääsy kilpailun alku- ja välierien konsertteihin on maksuton.

Tampere-talo

http://www.tampere-talo.fi/esteettomyys

NAULAKKOPALVELUT

Tampereen Musiikkiakatemia

Tampereen ammatilliset musiikin opiskelijat, MusTa ry huolehtii naulakkopalveluista kilpailun välierien aikana 28.–30.4. Naulakkomaksu on kaksi euroa. Kilpailun alkuerissä aulan naulakoihin voi jättää vaatteita omalla vastuulla.

Tampere-talo

Kilpailun finaalissa naulakkopalveluita tarjotaan normaalin Tampere Filharmonian konsertin tapaan. Naulakkopalvelu on maksuton.

TARJOILUPALVELUT

Tampereen Musiikkiakatemia

Teitä palvelee koko kilpailun alku- ja välierien ajan Soittokahvila Soppis (www.soppis.fi). Tarjolla on maanantaista perjantaihin aamiaista klo 8–10 ja lounasta klo 11–15, lisäksi jatkuvasti erilaisia kahvilatuotteita.

Tampere-talo

http://www.tampere-talo.fi/valiaikatarjoilut/

KILPAILUESITYSTEN KUVAUS

Kilpailuesitysten kuvaaminen soiton aikana on kielletty.